ONS TEAM

Het team van Label by Label is het hart van de winkel. Zij ontwikkelen zich constant en hebben de kennis om de perfecte outfit voor iedereen te vinden.
Kom je binnenkort langs in Voorschoten? Wij staan graag voor je klaar.

 

 

DOMINIQUE   

Betrokken, stijlvol en altijd vrolijk, dat is Dominique. Ze luistert goed en neemt voor iedereen de tijd. Graag adviseert ze op het gebied van trends, kleuren, pasvormen of persoonlijke stijl met als belangrijkste vraag: Wat past er bij jou? Persoonlijkheid speelt een hele belangrijke rol in mode. Moeiteloos vertaalt Dominique de laatste trends door naar items en outfits die je figuur en karakter onderstrepen. Dominique zet graag een stapje extra voor je, nét even wat meer informatie over een product of trend en met een fijn gevoel naar huis. Je kunt haar niet blijer maken, dan met een blije klant. Daarnaast gaat zij samen met Peter op inkoop om voor jou de mooiste sets te maken en is ze graag bezig met de social media en marketing van Label by Label.

 

 

MIREILLE   

Mireille weet precies wat de juiste combinaties én kleuren met iemand kunnen doen. Toch denkt ze in de eerste plaats met jóú mee. Ze weet van iedere vrouw te achterhalen wat ze nodig heeft om zelfverzekerd voor de dag te komen en daagt je ook graag uit om af en toe net uit je comfortzone te stappen. Ze houdt daarbij rekening met persoonlijke stijl, budget, werk en levenswijze. Haar voornaamste drijfveer is dat jij je lekker voelt in je kleding en straalt. Óók als je daar af en toe voor uit je comfortzone moet stappen.