ONS TEAM

Het team van Label by Label is het hart van de winkel. Wij doen ons werk met passie voor mode en mensen en dat voel je. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons in de winkel en bieden je de hulp die je nodig hebt. En dat aanvoelen is natuurlijk een kunst op zich. Voor de één is dat uitgebreid stylingadvies en het maken van combinaties, voor de ander is het vooral advies in het vinden van de juiste pasvormen voor jouw figuur. En misschien weet jij juist al heel goed wat je mooi vindt en wat je mooi staat, ook dan zijn we er voor je. Dan pakken wij bijvoorbeeld de juiste maat voor je of pakken we de kleding van je aan. Ons doel is altijd dat jij blij naar huis gaat.

DOMINIQUE   

Sinds september 2023 ben ik de ondernemer achter deze prachtige winkel. Hiervoor was ik al ruim 9 jaar werkzaam bij Label by Label, daardoor ken ik jou, de winkel, mijn collega’s en het dorp heel goed. Met veel liefde stel ik al jaren de collecties voor jou samen en spot ik de nieuwste trends die ik vertaal naar onze winkel. Ik houd van mode, ben enorm nieuwsgierig naar iedereen en wordt intens gelukkig als jij blij bent met jouw outfit. Een winkel is zoveel meer dan een plek waar je kleding verkoopt, zeker in een dorp als het onze. Het is een plek waar je heerlijk kan struinen, even een momentje voor jezelf pakt en je op je gemak voelt. Een plek waar je écht gezien wordt en geholpen wordt. We luisteren niet alleen naar je vraag, maar kijken ook echt naar wat je nodig hebt.

Dit zou ik niet kunnen zonder een heel sterk team van vrouwen achter me. Met Mireille, Caroline, Marloes, Mara, Yvonne en Angelique vormen wij een topteam. Eerlijkheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel en ook staan we voor elkaar klaar wanneer het nodig is. Het allermeest genieten we als we samen een modeshow voor jou neerzetten, een feestje voor jou en zeker ook voor ons. Ik hoop je snel weer te zien bij mij in de winkel.

Liefs Dominique