Simply the best

In deze tijden zijn we op zoek naar praktische, draagbare stukken die comfortabel zijn en lang meegaan. Dit seizoen ligt de nadruk op de individuele drager en gaat tijdloze stijl boven trends. Of het nu gaat om soepele jurken, terugkerende prints, los vallende tops of blouses en zachte materialen dan wel kleuren, die je op verschillende manieren kunt stijlen; dit zijn de musthaves voor de lente/zomer van 2020, die de investering ook op de lange termijn meer dan waard zijn.

Prints. Naast comfortabele homewear die lang meegaat, hunkeren we ook massaal naar items die een gevoel van vreugde bieden. En waar word je nou vrolijker van dan van een print. Dit seizoen zien we dan ook een opleving van opbeurende stukken in gedurfde motieven en kleuren. Niet alleen retro-prints zijn dit voorjaar weer volledig van kracht op onze tops, jurken en rokken, ook de altijd chique polkadots, good old strepen en folklore patronen mogen weer gezien worden in de warmere maanden. Daarnaast zijn tropische dessins van wuivende grassen, bloemen en bladeren, organische vormen en groene materialen misschien niks nieuws onder de zon, maar aankomende tijd wel overal in het straatbeeld terug te zien als een ode aan de natuur. Het lijkt duidelijk; prints are here to stay.

Kleuren. Kobaltblauw, groen of geel? De zomer markeert de triomfantelijke terugkeer van kleur, waarbij blauw, geel en roze de grote winnaars zijn. Maar ook groene, oranje en lichtere tinten zoals beige of zelfs glanzend goud spelen een rol. Welke tinten gaan jouw zomer kleuren?

Denim. Deze geliefde stof is terug van nooit helemaal weggeweest en aankomende zomer komt hij op verschillende, verfrissende manieren voorbij. Hoewel spijkerbroeken ongetwijfeld het hele jaar door een hoofdrol spelen in je garderobe, vragen warmere maanden vaak om een andere wassing of silhouet. Kies dit seizoen voor vintage ‘90s lichte kleuren, '70s wijde pijpen of zogeheten bootcut-vormen. Draag bij je lichte jeans eveneens zachte (pastel) kleuren en combineer je flared model met een vrolijke print en mooie hoge hakken. De bootcut kan zowel met gympen als stijlvolle sandalen gedragen worden. Gooi er een wit t-shirt met stoer biker jasje of chique blazer overheen et voilà. Simpel, comfortabel en trendy.