Label by Label is de Sterkste Schakel regio Rijnland 2023

Label by Label is de Sterkste Schakel regio Rijnland 2023

"In het sfeervolle Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vond vrijdagavond 17 maart de feestelijke finale plaats van de verkiezing van de Sterkste Schakel regio Rijnland 2023. Zo’n 300 ondernemers en bestuurders waren op deze sfeervolle prijsuitreikingsavond, die ook wel de “Oscaravond van de regio” wordt genoemd, afgekomen.

Onder hen vele genomineerden die allen rond de klok van 11 uur zagen dat Label by Label de trotse winnaar werd van de Sterkste Schakel Trofee 2023 van Rijnland, die werd uitgereikt door Sterkste Schakel initiator Harry de Reus, uitgever van het regionaal zakenmagazine Rijnstreek Business.

In de mooi aangeklede Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin druppelen rond 20.00 uur de eerste gasten binnen. Genomineerden, juryleden en tal van winnaars van de vorige verkiezingen. De zaal vult zich goed. De spanning is voelbaar. Er heerst een ontspannen sfeer. Er is gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, gasten begroeten elkaar. Het licht wordt gedimd en de avond kan gaan beginnen! Het woord is aan de presentator van de Sterkste Schakel Finale avond Bob Heeren.

Na een spannende avond wordt Label by Label gekroond tot Sterkste Schakel van de regio Rijnland 2023. De Publieksprijs is veroverd door Slagerij Rietveld uit Bodegraven De andere winnaars van de avond kunt u in onderstaand overzicht teruglezen.

Een uitgebreid foto-en sfeerverslag van deze mooie avond wordt opgetekend door de redactie van het zakenmagazine Rijnstreek Business in de jaarlijkse Winnaars Special die binnenkort op de deurmat valt, compleet met de bedrijfsartikelen over de winnaars (nrs. 1, 2 en 3). Alle winnaars ontvangen nog een doosje papieren exemplaren om uit te delen onder hun relaties."

(Tekst Jaap Duin)